Tlf.: 60 15 64 11

Dit team

Hjemme bedst dit team

“Dav, jeg hedder ….”

Når Focus on Care indleder et samarbejde med en familie om pleje, pasning og/eller behandling i et privat hjem, sammensætter vi et fast personaleteam, som får ansvaret for alle aspekter af opgaven i samarbejde med familien. Det betyder, at der ikke dukker nye medarbejdere op i tide og utide, som skal introduceres og sættes ind i familiens situation. Det giver tryghed og ro i en ofte presset periode - og dermed frigøres der kræfter og energi til det vigtige: omsorgen for den syge eller handicappede.

Kvalificerede medarbejdere er din garanti

Focus on Care-personalet er erfarne og veluddannede medarbejdere, som er parat til at yde deres bedste, når de kommer ud i hjemmene. De er vant til at arbejde “på udebane” i dagligstuer og værelser, og med professionel ro og overblik kan de fokusere på behandlingen af og omsorgen for den syge eller handicappede.

Faglighed og tillid

Focus on Care har en lang række faggrupper repræsenteret i personalegruppen - sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, pædagoger, handicaphjælpere, krise- og familieterapeuter og administrationsfolk, bare for at nævne nogle - og derfor kan vi dække ethvert behov for støtte, pasning og pleje i privathjem. Alle vores ansatte har fremvist pletfri straffeattest og underskrevet tavshedserklæring, der også gælder efter endt ansættelse hos Focus on Care. 

Hjemme bedst Ring og hør mere

Kontakt os

Vennligst la oss få vite navn.
Gi oss beskjed din e-postadresse.
Gi oss beskjed meldingen.

 

Stor Klovnesponsor 2017 80x30mm 32